13 maart 2018: Openbare bibliotheek / Venlo

0
65

Wanneer: 13 maart 2018 om 14.00.
Waar: Openbare Bibliotheek, Begijnengang 2, 5911 JL, Venlo.
Interview, Q&A met het publiek.

Op dinsdag 13 maart, tijdens de Boekenweek, hebben wij de eer Connie Palmen te mogen ontvangen! Zij is dan namelijk bij ons te gast tijdens het seniorenmatinee.

Connie Palmen, geboren in Sint Odiliënberg, studeerde Nederlands en filosofie. Haar debuutroman, De wetten, werd gepubliceerd in 1991 en maakte haar meteen een van de meest gelezen auteurs in Nederland. In de loop der tijd heeft ze een hecht en groot oeuvre opgebouwd, waarin romans en essaybundels elkaar afwisselen. Haar werk is in meer dan twintig talen vertaald. Met haar laatste roman Jij zegt het, over het dichtersechtpaar Ted Hughes en Sylvia Plath, won ze in 2016 de Libris Literatuurprijs.

Thei en Marij (Theo Sturme en Marijke Verhaag) vullen de middag muzikaal in. Dit duo is bekend van het populaire nummer Veldboeket, al jaren het meest aangevraagde nummer op L1 Radio. In 2016 ontvingen zij de “Veldeke Oeuvrepriés veur ’t Limburgse leed”.
Kaarten reserveren kan vanaf dinsdag 6 februari via deze pagina of bij de Klantenservice van de Stadsbibliotheek. Let op: vol = vol, dus wees er snel bij!

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in