16 oktober: ‘s-Hertogenbosch / Verkadefabriek

Wanneer: woensdag 16 oktober om 20.30
Waar: Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD ‘s-Hertogenbosch

Literaire avond rond het oeuvre van Connie Palmen. Interview door Jan Tromp of Wilma de Rek. Boekhandel Heinen is aanwezig met een boekenstand.

Op acht woensdagen bespreken Jan Tromp en Wilma de Rek het leven. Te gast zijn acteurs, regisseurs, cabaretiers, dichters, televisiemakers, politici, wetenschappers, advocaten, kunstenaars en journalisten – ze zijn zichzelf, zij zijn de input. Het levert een bonte verzameling verhalen, kritische geluiden en verrassende gesprekken op. Er is muziek en er is een column. De Avondeditie: tussen half negen en tien, in de Clubzaal.

In oktober zijn Fokke Obbema en Connie Palmen te gast. 

Over de Avondeditie 
Sinds 2008 organiseert de Verkadefabriek de Avondeditie: ‘onderhoudende gesprekken over kwesties, over frivoliteit en over het leven zelf’. Behalve Jan Tromp en Wilma de Rek, was ook Theo van de Zande een van de vaste presentatoren.

Er waren de afgelopen jaren vele acteurs, regisseurs, cabaretiers, dichters, televisiemakers, wetenschappers, advocaten, kunstenaars, politici en journalisten te gast. Bekijk hier de lange lijst van gasten vanaf 2008.