3 februari: Spoken Word/ Den Bosch (uitverkocht)

0
66

Spoken Word: Poetry met o.a. Jolande van Lith en Connie Palmen: UITVERKOCHT
Kunstenaar en schrijver Jolande van Lith verkent de grenzen van de poëzie tijdens de ‘Week van Poëzie 2019′.
Week van de Poëzie 2019

SPOKEN WORD: POETRY
Jolande van Lith, Connie Palmen e.a.

Tijdens de ‘Week van Poëzie 2019’ verkent kunstenaar en schrijver Jolande van Lith de grenzen van de poëzie. Als eregast en presentator van het Poetry Diversity Festival brengt zij gerenommeerde gasten mee voor een middag vol entertainment. Zo is er een speciaal gastoptreden van ‘de grande dame van de literatuur’ Connie Palmen. Zij zal voordragen uit haar bejubelde roman ‘Jij zegt het’ over werelds beroemdste dichters echtpaar Ted Hughes en Sylvia Plath.

Jolande van Lith is door haar kunstenaarschap ook een graag geziene TV persoonlijkheid. Ze staat bekend om haar sympathie voor de ‘outsiders’ in de maatschappij. Met haar gedichtenbundel ‘Wat woorden voor Vincent van Gogh’ kreeg ze internationale erkenning.

Tijdens dit project raakte zij ook diep onder de indruk van die ándere Brabantse kunstenaar, Leon Adriaans (1944-2004). Zijn eigenzinnigheid en liefde voor de natuur inspireerde haar voor een vervolg. Inmiddels is ook de tweede druk van ‘Twee blikken gele verf & eigen zinnen’ een feit. Genomineerd voor de Zachte G en de Grote Poëzieprijs 2019.
Voor dit bijzondere festival nodigt ze haar en uw favoriete dichters uit Vlaanderen en Nederland uit. Schrijvers die poëzie ademen en vertalen in ritmische woorden, muziek, rap en theater. Hedendaagse poëzieklassiekers en verrassende dichtvormen, deze zondag middag wordt een passievolle ode aan de poëzie gebracht die niemand onberoerd zal laten.
Zondagmiddag 3 februari aanvang 15-17 uur
Presentatie Jolande van Lith
Zondagmiddag 3 februari aanvang 15-17 uur | toegang vrij, aanmelden via kaartverkoop.

Meer informatie en kaartverkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in