7 november : On Line / Crossing Border

Ronit Palache in gesprek met Connie Palmen op zaterdag 7 november, aanvang 14.00-17.00 tijdens het Crossing Border Festival.

Verder in het programma:

  • Tjitske Jansen
  • Asha Karami
  • Robin Kester
  • Manu van Kersbergen
  • Joost Oomen
  • Nana Adjoa

Het Crossing Border Festival vindt plaats van 3 – 8 November 2020.
Het programma is volledig online met een dagelijkse line up van schrijvers, spoken word artiesten en dichters met voordrachten en interviews.

De schrijvers vertellen over hun meest recente boek, hun werk en natuurlijk wordt er ook gesproken over hun recente ervaringen gedurende de pandemie. Kijkers hebben de gelegenheid om vragen te stellen aan de auteurs. Verder zijn er elke dag exclusieve optredens te zien van veelbelovende Nederlandse en internationale bands. Ook is er de mogelijkheid om een reis naar de toekomst te maken met de hoorspelen in het programma KOFFIEDIK.

Op 7 november is er een speciale avond waar het nobele werk van vertalers centraal staat met de uitreiking van de Europese Literatuurprijs en de jonge talentvolle auteurs en vertalers van The Chronicles. Heel jong talent doet hun eerste podiumervaring op in Broeinest en Spoken070.

Check voor meer informatie het festivalprogramma. Elke dag zijn er events met meerdere artiesten. Op de eventpagina kan je je per event registreren.
Na registratie krijg je de komende weken meer info en een link waarmee je kan kijken. Het volledige programma is gratis te zien. Het exacte tijdschema per artiest komt snel online. Je kan het hele event kijken maar ook kiezen voor een specifieke artiest.

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier om het interview terug te zien.